Interieurtrends op Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Ga je een huis bouwen of heb je verbouwplannen? Dan zijn er heel veel keuzes te maken. Van 20 t/m 22 maart 2015 kan je op de Beurs Eigen Huis, in de Jaarbeurs Utrecht, terecht om je te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. De nationale Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!

Naast bouwen en verbouwen is er ook veel aandacht voor interieur. Er zijn verschillende trends te spotten en in diverse paviljoens vertellen professionals alles over bepaalde thema’s. Wil je advies of ideeën opdoen voor de styling van jouw interieur? Dan is een bezoek aan het ‘Droomhuis Interieurpaviljoen’ een must. Liever informatie of inspiratie voor de badkamer, keuken of tuin? Dan zijn er zeker paviljoens die je niet mag missen.

Een greep uit de exposanten die van jouw interieur een plaatje kunnen maken:

Deens: hot spot voor Scandinavisch wonen
Interior Department: exclusieve verkoop designmeubilair
Lichtstudio van den Bosch: lichtplannen voor o.a. woonhuizen, bedrijfsruimtes en tuinen
Lonc: tijdloze producten met een lange lifecycle

Beurs Eigen Huis vindt plaats op 20 t/m 22 maart 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 15,00 p.p. koop entreekaarten in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van € 11,50 p.p. Kinderen tot 16 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig. De kinderopvang is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar