Nieuwe lijn VELUX vouwgordijnen

Transparante stof VELUX vouwgordijn

VELUX komt met een nieuwe lijn vouwgordijnen. De nieuwe vouwgordijnen combineren een uniek raamdecoratieconcept met persoonlijke ontwerp mogelijkheden.

Vouwgordijnen zijn de nieuwe woonaccessoire
De VELUX vouwgordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook een decoratieve woonaccessoire. Er zijn royale hoeveelheden stof toegepast. Dit extra volume biedt de mogelijkheid om het gordijn op verschillende manieren te decoreren en op verschillende posities in het dakraam te plaatsen. Ze reguleren hierdoor niet alleen het binnenkomende licht, maar zijn een aanvulling op de gekozen interieurstijl. Ze creëren een rustige sfeer in de slaapkamer en een huiselijk gevoel in de woonkamer.

Natuurtinten volgens laatste trend
Voor de vouwgordijnen is gekozen voor nieuwe stoffen en kleuren volgens de laatste trends. Eén van de sterkste trends voor 2015 is geïnspireerd op natuurlijke materialen, zoals hout, steen en aardewerk. Voor de basiscollectie is daarom gekozen voor twintig natuurlijke kleuren die zorgen voor harmonie. De vouwgordijnen zijn gemaakt van verschillende soorten stoffen, van transparant tot verduisterend, met ieder zijn eigen structuur, variërend van wit, beige, bruin tot zwart. Sommige creëren mooie effecten wanneer ze het zonlicht reflecteren en anderen hebben een rijke en organische look.

Meer dan twintig nieuwe redenen om te gaan restylen
Om de vouwgordijnen als woonaccessoire mee te kunnen veranderen met de seizoenen, zijn ze voorzien van een speciaal systeem waarmee eenvoudig kan worden gewisseld tussen stoffen, kleuren of dessins. Hierdoor kan de sfeer en uitstraling van een kamer snel veranderen. Alle stoffen worden bij dealers in heel Nederland los verkocht wat afstemming op een nieuw interieur eenvoudig maakt.

VELUX vouwgordijnen