Nieuw bij Kinderkamer in stijl!

boho-woodland-collection-4-posters

Kinderkamerinstijl.nl is een webwinkel met bijzondere én betaalbare producten op het gebied van Wonen & Leven met kinderen. Is er een kleintje op komst? Of is jouw kind de babykamer juist ontgroeid? Kinderbedden, kindermeubels, beddengoed, woontextiel en complete kinderkamers vind je bij Kinderkamer in Stijl. Er zijn ook weer een aantal leuke, nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Spelenderwijs leren op je eigen kamer
Het trendy Amerikaanse merk Children Inspire Design komt deze lente met de Boho posterset en bijpassende muurkaarten en deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Kinderkamer in Stijl! De Boho posters met een hertje, vos, beer en uil worden als pakket aangeboden voor €49,95 en zijn gemaakt van gerecycled papier dat bedrukt is met soja inkt, duurzame decoratie dus. Hang ze alle vier bij elkaar of plak er twee in elke kinderkamer. Je kind spelenderwijs laten leren? Kijk dan eens naar de Boho muurkaarten met de cijfers 1 tot en met 10, echte mini kunstwerkjes met onder andere een dromenvanger, uilen, beren en tenten. Hang ze in lijstjes aan de muur of met knijpertjes aan een lint, gebruik je eigen creativiteit.

Het is lente, dus we gaan netjes opruimen!
Fiona Walker England en Rex International zijn favoriete merken op het gebied van woondecoratie voor kids. Zo heeft Fiona Walker England dit seizoen grappige kapstokjes met vilten dierenkoppen. Je jas ophangen wordt wel héél leuk met een papegaaien-kapstok of een giraffen-haakje. En voor alle mama’s die van opgeruimde kinderkamers houden heeft Kinderkamer in Stijl een tip: kijk even bij de ‘houten huisjes’ van Rex International. Deze felgekleurde opbergers zijn leuk als wanddecoratie en handig voor het opbergen van klein grut zoals haarelastiekjes, sleutels, hockeybitjes en al die andere dingen die altijd kwijt zijn.