Libratone: design speakers

Libratone-luidspreker

Scandinavisch design is al lange tijd ontzettend populair op het gebied van interieur en heit ook mijn favoriete interieur stijl. Goed nieuws voor mij en alle fans andere fans van de Nordic woonstijl. Scandinavisch design heeft inmiddels ook de audiowereld weten te bereiken. Het Deense merk Libratone combineerde draadloze technologie, hifi-kwaliteit én Scandinavisch design. Het resultaat? Stijlvolle speakers in een wollen jasje met verbluffend mooi geluid!

Scandinavisch design met groots geluid
De Deense speakerfamilie bestaat op dit moment uit vier modellen: de DivaZippLive en Loop. Door de wollen covers hebben de Libratone speakers misschien een hoog aaibaarheidsgehalte, maar het geluid is allesbehalve schattig. De krachtige bas en de FullRoom™ technologie zorgen voor een 360-graden geluid dat de hele kamer vult. Via WiFi of Bluetooth maak je met een smartphone eenvoudig verbinding met de speakers.
Libratone-Loop-kitchen
Kleurrijke wollen jasjes
Naast het prachtige Scandinavische design en de indrukwekkende geluidskwaliteit hebben de speakers van Libratone nog iets moois: verwisselbare covers! Audio hoeft absoluut geen doorn in het oog te zijn; met de wollen covers tover je de speaker in een handomdraai in een nieuw jasje. Voor iedere mood een andere kleur!
Maak kennis met de complete Libratone familie!
Libratone-Zipp-covers