DIY zelfmaakidee: speelgoedkisten

DIY zelfmaakidee speelgoedkist

Zoals ik al eerder heb geschreven, houd ik van een opgeruimd huis. Nu ik een dreumes van een jaar heb met heel veel speelgoed is dat soms lastig 😉 Overdag vind ik het geen probleem als al dat speelgoed door de hele woonkamer zwerft, maar als de kleine op bed ligt wil ik het weer netjes, opgeruimd hebben. Handige manieren daarvoor zijn opbergmanden en -kisten in de woonkamer, waar je alles ’s avonds snel en makkelijk in opbergt.

Van wijnkisten24.nl mocht ik een paar mooie, oude fruitkisten uitzoeken en deze heb ik tot leuke speelgoedkisten gepimpt. Ik heb twee verschillende versies gemaakt, de ene heb ik goed geschuurd, wit geschilderd en met zwarte stippen stickers beplakt. De andere heb ik goed opgeschuurd en met een ‘wordbanner’ het woord ‘play’ erop geplakt. Bij beide kisten heb ik de onderkant (aan de binnenkant) beplakt met zwart zeil met witte stippen. Zelf vind ik ze erg leuk gevonden, ze staan superleuk in de woonkamer en alles is ’s avonds netjes opgeruimd!

DIY zelfmaakidee speelgoedkist 2

DIY zelfmaakidee speelgoedkist 3

DIY zelfmaakidee speelgoedkist 4

DIY zelfmaakidee speelgoedkist 5