Breng je huis in voorjaars-sfeer!

IMG_4471

Als je naar buiten kijkt is de lente begonnen, hoog tijd dus om je huis in lente-sfeer te brengen! Pure & Original heeft een collectie met acht nieuwe, frisse en authentieke kleuren samengesteld voor het komende voorjaar en de zomer. Met deze nieuwe kleuren kan je jouw interieur heel snel een vrolijke voorjaars/zomer-sfeer geven. De warme, zachte tinten combineren mooi met elkaar en spelen in op het seizoen, deze kleuren worden aangevuld met een paar volle diepe kleurtonen.

Zelf ben ik helemaal weg van de nieuwe kleur Barbados Blue, die een prachtige grijsblauwe kleur geeft. Voor een ultiem voorjaars/zomer-gevoel kan je de kleur mooi combineren met Havana Yellow. Wil je het graag bij één kleur houden, combineer Barbados Blue dan met de nieuwe kleur Warm White voor een mooie, basic kleurcombinatie.

Ik mocht creatief aan de slag met de verf van Pure & Original. Voor wat leuke DIY projectjes heb ik de nieuwe kleuren Barbados Blue, Havana Yellow en Warm White gekozen om mee aan de slag te gaan. Ik heb vazen, flessen en fruitkistjes voorzien van krijtverf van Pure & Original. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft krijtverf een hele mooie matte, poederachtige en intense kleur. Mijn geverfde accessoires geven meteen een heerlijk lentegevoel in huis!

Uiteraard is het ook heel mooi om een hele muur in zo’n prachtige lente-teint te verven. Ga voor een zachte kleur als je het rustig wilt houden of kies voor een diepe kleurtoon, zoals Bohemian of Courtley Rose, als je wat meer lef in je interieur wilt. Het geeft ook een leuk effect om een deel van de muur te verven. Verf bijvoorbeeld alleen de onderste meter van de muur.

Heb je ook zin om je interieur in voorjaarssfeer te maken? Check dan hier alle nieuwe kleuren van Pure & Original en ga aan de slag!

IMG_4432

IMG_4456

IMG_4410

IMG_4418

IMG_4457

IMG_4409

IMG_4408

Please like & share: