Nieuwe IKEA limited NIPPRIG collectie

IKEA NIPPRIG

IKEA komt in juni weer met een mooie, limited edition collectie. Dit keer kan je een vleugje tropen in huis halen met de nieuwe IKEA NIPPRIG collectie. Voor deze collectie heeft het woonwarenhuis haar krachten gebundeld met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië. Het resultaat is een natuurlijke mix van traditionele handwerktechnieken en Zweeds design.

Alle producten zijn handgemaakt van hernieuwbare en natuurlijke materialen als waterhyacint, zeegras, bamboe en kokosnoot. Ook is er veel aandacht besteed aan duurzaam transport. Omdat de producten niet uit losse onderdelen bestaan, is alles stapelbaar – en dus efficiënt – te vervoeren. De NIPPRIG collectie is vanaf juni 2015 verkrijgbaar bij IKEA.

Onderstaand mijn favoriete producten uit deze limited edition collectie:

01_NIPPRIG_04

02_NIPPRIG_01

03_NIPPRIG_01

04-NIPPRIG-01

Please like & share: