Trendy (voeten)banken en fauteuils

Zinc

Meubelfabrikant DFS en lifestylemerk French Connection zijn een samenwerking aangegaan, het resultaat is de trendy Zinc-collectie; hoogwaardig Brits handwerk met een vleugje glamour. Typerend voor Zinc zijn de gestroomlijnde vormen in combinatie met zachte kussens en schuine leuningen. De collectie, bestaande uit banken, voetenbanken en fauteuils zijn handgemaakt en op bestelling verkrijgbaar.

Typisch Zinc

De Zinc-collectie heeft een chique en moderne look en bestaat uit een 2-, 3- en 4-zitsbank, hoekbanken, fauteuils en voetenbanken (optioneel: met opbergvak). De collectie is beschikbaar in 14 kleurencombinaties, met een geometrisch patroon en met de keuze uit lichte, donkere en zwarte houten poten. Alle banken worden geleverd met twee rechthoekige effen zijkussens en twee vierkante kussens met het typerende geometrische patroon. Voor de fauteuils, kunnen de kussens apart besteld worden. De Zinc-collectie is online verkrijgbaar via www.dfs-banken.nl/french-connection en bij DFS op Woonboulevard Cruquius, Spaarneweg 26B-C, Cruquius.

Zinc bank

Over DFS

DFS staat al 45 jaar bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap, toewijding aan klanten en de uitstekende service. Met meer dan 100 winkels, leidt DFS de markt in het Verenigd Koninkrijk, waar in haar fabrieken in Yorkshire, Nottinghamshire en Derbyshire jaar na jaar duizenden banken worden gefabriceerd.

  • DFS werd in de herfst van 2014 in Nederland gelanceerd, waarvan de eerste winkel is gelegen in de buurt van Haarlem, Spaarneweg 26B-C op Woonboulevard Cruquius. Items die op de website staan kunnen online worden gekocht via www.dfs-banken.nl.
  • Naast kwaliteit, staat flexibiliteit hoog in het vaandel bij DFS. DFS biedt een 10-jarige aankoopgarantie op frames en springveren. Door de speciale betalingsvoorwaarden kunnen consumenten hun bank in renteloze termijnen over een periode van maximaal 4 jaar betalen.
  • Er worden tientallen jaren aan ervaring in de bankstellen van DFS gestopt. De gestroomlijnde look van elk bankstel begint met een handgemaakt onderstel. Het onderstel is zo ontworpen dat de comfortabele en strakke vorm behouden blijft.