De Utrechtse Fabriek in het Griftpark!

utrechtse fabriek

Met de Pinksterdagen is er weer een buitenmarkt van De Utrechtse Fabriek in het Griftpark! Neem een kijkje bij meer dan 50 webwinkels. Je kunt dit weekend hun producten voelen, ruiken, proeven, kopen en gelijk meenemen! De verkopers zijn kleine, zelfstandige ondernemers of jonge ontwerpers met allemaal bijzondere producten en merken. Ze hebben als doel kleinschalig en duurzaam te werken.

De markt vindt plaats bij Griftsteede, in het Griftpark van Utrecht en begint om 10.00 uur. Het is een unieke lokatie om met familie en vrienden samen te komen! Neem je picknickkleedje mee, want in het park is genoeg ruimte om je te settelen met lekkere broodjes, poffertjes, koffie en verse jus d’orange. Kinderen kunnen dieren knuffelen in de kinderboerderij en zich uitleven in de grote speeltuin. Ook is er een creatieve workshop te volgen voor zowel kinderen als volwassenen.
Een gezellig evenement om met de Pinksterdagen samen te komen!

Samen met ons viert Griftsteede het Fête de la Nature. Radio 3FM zal daarom ’s ochtends vroeg op lokatie aanwezig zijn. Ook staan deze dagen de trucks van het Food-Trek- Festival naast ons in het Griftpark! Een groot gezellig feest!

Datum: zondag 24 en maandag 25 mei 2015
Toegang is gratis
Meer informatie is te vinden op: http://deutrechtsefabriek.blogspot.ie/
of: http://deelnemers.deutrechtsefabriek.nl/

Er zijn fietsparkeervoorzieningen in de buurt van het evenement. Parkeren kan in De Grifthoek, Wittevrouwensingel 96.
 Vanaf de parkeergarage loop je binnen 3 minuten via het Griftpark, naar Griftsteede, de kinderboerderij. Bij de van Swindenstraat is parkeerplaats. Je kunt daar wel je fiets neerzetten.

Neem genoeg cash mee, want voor een pinautomaat moet je 5 minuten lopen.

Honden en alcolhol zijn in Griftsteede niet toegestaan!

Lokatie:
Het Griftpark, Griftsteede
Van Swindenstraat 129
3514XR Utrecht
Open voor bezoekers: 10:00-17:00 uur