Leuke deurmatten

Inmiddels hebben we alweer een aantal mooie dagen achter de rug en kan er weer flink in de tuin gewerkt worden. Heel leuk, alleen als je druk in de tuin aan de slag geweest bent, breng je middels je schoenen vaak een hoop troep mee naar binnen. Hoog tijd dus om een mooie deurmat aan te schaffen.

Een deurmat is iets kleins in huis, maar het is wel het eerste wat je visite en jijzelf ziet van je huis en interieur. Het is dus wel zo leuk om ook aan de deurmat wat aandacht te besteden. Een deurmat hoeft echt niet meer saai te zijn. Tegenwoordig heb je hele leuke exemplaren en kan je een deurmat kiezen die goed bij jouw interieur past. Je kan kiezen voor felle kleuren, leuke prints of quotes of je kan juist voor een rustige mat met neutrale kleuren gaan.

Ik heb een paar leuke deurmatten gevonden, die goed in mijn interieur passen. Mijn favoriet is de eerste mat van Bloomingville, maar ook de twee andere matten vind ik erg mooi en zou ik zo in mijn gang/keuken leggen.

leuke deurmat otto

otto.nl, mat Bloomingville

leuke deurmat hart

designdeurmat.nl, deurmat hart

leuke deurmat loods 5

loods5.nl, O5 deurmat