Sunday Market op 3 en 10 mei

Sunday Market Den Haag

In mei zijn er maar liefst 2 Sunday Markets; zoals gewoonlijk vindt op de eerste zondag van de maand het shopping event plaats tussen de bloesems in het Westerpark in Amsterdam. Maar  voor alle lezers die in de buurt van Den Haag wonen is er ook goed nieuws! De week erop vindt namelijk de eerste editie van Sunday Market plaats op het Plein in Den Haag, een mooie locatie tussen het Mauritshuis en het Binnenhof met volop terrasjes en reuring..

Ga deze zondagen in de meivakantie funky shoppen, genieten van live muziek en lekker eten & drinken bij de verschillende food trucks, workshops volgen, loungen, je laten knippen of ontspannen bij een massage… De kids kunnen zich laten schminken, knutselen of een ritje maken in de ouderwetse Zweefmolen.

Lees hier meer over Sunday Market!

Zondag 3 mei. Westergasfabriek, Binnen (Zuiveringshal West) en Buiten, 1014 DA Amsterdam. Van 12.00 – 18.00
Zondag 10 mei. Plein, 2511 CR Den Haag (alleen buiten).Van 12.00 – 18.00
Toegang is gratis.