Leuk kinderhoekje woonkamer

kinderhoekje

Met een klein kindje in huis moet je constant aanpassingen in je interieur doen. Zo was het nu tijd voor een leuk kinderhoekje in de woonkamer waar mijn zoontje lekker kan rommelen en eten/drinken. Aangezien het plekje midden in de kamer is, ben ik creatief aan de slag gegaan om er een mooie plek van te maken.

Met een stoeltje van marktplaats (zelf geschilderd), een gekregen tafeltje (ook zelf geschilderd), krukjes van een oude boomstam uit onze eigen tuin en wat leuke accessoires heb ik dit kinderhoekje gemaakt. Twee vliegen in een klap: ik blij met een nieuw, gezellig plekje in de kamer en mijn zoontje blij met een eigen plekje om te spelen en eten/drinken!

Nog meer leuke ideeën voor een kinderhoekje in de woonkamer:

kinderhoekje woonkamer

 

kinderhoekje woonkamer 2

Bron afbeeldingen: 1. eigen foto | 2. Mommo Design | 3. the boo and the boy