Revolutionair afval en recycling systeem

Joseph Joseph waste lijn

Joseph Joseph is in de prijzen gevallen met de innovatieve Intelligent Waste lijn waarin de consument een handje wordt geholpen bij het recyclen. Het systeem heeft de prijs voor Product Design 2015 gewonnen tijdens de Red Dot Awards 2015.

Over Totum
Het Totum systeem ziet er strak en stijlvol uit en heeft handige compartimenten waar verschillende dingen ingedaan kunnen worden. De lades zijn gemakkelijk in en uit te schuiven en de ruimte wordt optimaal benut. In deze video is duidelijk te zien hoe handig en veelzijdig dit prachtige systeem is.

Het algemene afvalcompartiment van 36 liter is groot genoeg voor zelfs de drukste keukens. De onderste la is ideaal om aparte dingen in te recyclen en is groot genoeg voor bijvoorbeeld glazen flessen. Zowel het algemene als het onderste compartiment hebben uitneembare bakken waardoor legen heel makkelijk wordt gemaakt. De uitneembare afval caddy is perfect om op het aanrecht te staan voor afval dat je tijdens het koken maakt. Zo heb je altijd een schone werkplek. De caddy zet je na het koken dan gewoon weer in de prullenbak, het past perfect! In de deksel van het systeem zit een geur filter die nare geurtjes vermindert. Hierdoor hoef je niet een halfvolle vuilniszak weg te gooien door een vervelende geur, veel beter voor het milieu dus!