Kinderkamerstylist.nl bestaat 5 jaar

kinderkamerstylist_1

Kinderkamerstylist.nl bestaat in juli 5 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe website en superleuke acties. De nieuwe website bekijk je nu makkelijk op de meeste mobiele apparaten. Je moet zeker eens een kijkje nemen op de site, zelf ben ik een groot fan. Nog een extra reden: nieuwe bezoekers van de site maken in juli kans op leuke prijzen!

Jolien Kadijk (36) uit Groningen begon vijf jaar geleden met het geven van kinderkameradvies. Haar blog was eerst bedoeld om potentiële klanten geïnteresseerd te maken. Maar al snel werd duidelijk dat de meeste mensen heel goed zélf hun kinderkamer kunnen inrichten. Zolang ze maar leuke, creatieve voorbeelden hebben.

Nu zijn de kinderkameradviezen vooral belangrijk als input voor de blog en de vele voorbeeldkamertjes. Ondertussen heeft kinderkamerstylist.nl bijna 50.000 bezoekers per maand, meer dan 10.000 likes op Facebook en ruim 24.000 volgers op Pinterest.

Sinds begin dit jaar is het aantal mobiele bezoekers groter dan het aantal gewone bezoekers. En daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe website die op mobiele apparaten ook goed voor de dag komt.

5 x 5 producten winnen

Om het 5-jarig bestaan te vieren geeft kinderkamerstylist.nl in de maand juli 5 weken lang prachtige kinderkamerproducten weg. Dat doen we in samenwerking met een aantal aangesloten webshops. Kijk op de speciale actiepagina om mee te doen.

kinderkamerstylist