Zomervakantie in je eigen achtertuin met OTTO

vakantie_achtertuin

De zomervakantie staat weer voor de deur en hopelijk ook het mooie weer. De meeste mensen gaan in de zomer op vakantie naar een zonnig en warm land. Maar om een vakantiegevoel te krijgen kan je ook gewoon lekker thuis blijven. Natuurlijk moet het weer een beetje meewerken. Maar als de temperaturen stijgen en het zonnetje gaat schijnen, kan je van je achtertuin een relaxte plek maken die niet onderdoet voor menig vakantie oord.

Kies voor relaxte ligstoelen, een gezellige parasol en zorg voor sfeervolle verlichting voor in de avond. En natuurlijk kan een barbecue ook niet achter blijven. Waan je in mediteraanse sferen met een gezellige stenen barbecue, die ook meteen dienst kan doen als tuinhaard.

Krijg jij van dit plaatje ook meteen een vakantiegevoel en wil je zelf ook de zomer in je tuin halen? Bekijk dan hier al deze leuke, zomerse meubels en accessoires voor in de tuin.