Unboxed: ‘gluren bij de buren’

Unboxed

Ook zo nieuwsgierig naar het interieur van de buren, maar wil je geen “gluurbuur” zijn? De oplossing is dichterbij dan je denkt! Online designmerk MADE.COM heeft haar eigen social inspiratieplatform gelanceerd in Nederland: Unboxed. Een virtuele showroom met foto’s van het interieur van keukens, woon- en slaapkamers van de andere Unboxed gebruikers die iedereen – ongeacht plaats en tijdstip – kan bezoeken. Gluren was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Unboxed maakt het mogelijk om andere interieurliefhebbers in jouw buurt te vinden en een virtuele tour te maken door verschillende huizen. En mocht je willen, dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de andere gebruikers om bijvoorbeeld dat ene bankje met eigen ogen te bekijken en uit te proberen. Wie weet ontmoet je nog leuke buurtgenoten. Kijk hier voor inspiratie: www.made.com/unboxed/nl. Hier kun je onder andere de interieurs van blogger Elisah Jacobs (Interiorjunkie) en actrice Carolien Spoor bekijken.

Na de succesvolle lancering op de Nederlandse interieurmarkt in augustus 2014 blijft MADE.COM met Unboxed innoveren. Het merk speelt hiermee in op het groeiende aantal online communities, die elkaar inspireren op vele gebieden. MADE is het eerste online designmerk in Nederland met een social network als deze en zet hiermee een retail-evolutie neer. Het gaat niet langer over de ondergang van de winkels maar over de opkomst van je eigen buurt.

Chloé Macintosh, co-founder MADE.COM: “Unboxed plaatst onze producten in de juiste context. Hier is geen dure winkel of professionele fotoshoot voor nodig waar de consument uiteindelijk in de eindprijs toch voor betaalt. Het platform laat collectief gebruik zien, een beweging voor en door consumenten om elkaar te inspireren. Het oorspronkelijke idee is getest in april 2014 op de designbeurs in Milaan, waar we met hulp van vier van onze klanten vier appartementen in Milaan als expositieruimte hebben gebruikt. De reacties waren overweldigend! We leven in een tijdperk waarin mensen op social media al foto’s delen van food & fashion, wij moedigen ze nu ook aan om foto’s van hun interieur te delen”.

Neem een kijkje op www.made.com/unboxed/nl en get inspired!