Juweel voor op het aanrecht

Quooker_Limited_Edition_the_golden_one

Als groot fan van de Quooker (ik heb er zelf een thuis en mocht ik ooit gaan verhuizen, komt er in het nieuwe huis ook zeker een!) vind ik dit een leuk nieuwtje!

Ter ere van de lancering van de Quooker kokendwater-kraan in de Arabische Emiraten begin dit jaar, introduceert Quooker een limited edition kokendwaterkraan met gouden finish! THE GOLDEN ONE is een kokendwaterkraan, verguld met een laagje 24 karaats goud. Van deze vergulde limited edition zijn wereldwijd slechts 1000 exemplaren beschikbaar.

Behalve de gouden finish is het strakke design van de Quooker kraan ongewijzigd. THE GOLDEN ONE is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round; als kraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraanknop is uitgevoerd in matgoud, wat de kraan een subtiel accent geeft. Ook van de bijpassende zeeppomp is een vergulde gelimiteerde serie ontwikkeld.

THE GOLDEN ONE is vanaf 1 september 2015 verkrijgbaar via de Quooker-dealers, prijzen voor THE GOLDEN ONE met PRO3-VAQ reservoir vanaf € 2095.