Leuk kindermerk Roommate nu in NL

Roommate

Mrs Jansen, het agentschap dat mooie en originele (kinder)lifestyle- en interieurmerken vertegenwoordigt, breidt haar portfolio uit met het Deense Roommate. Een echt kindermerk met producten van hoge kwaliteit en een speels design. Roommate is gebaseerd op Scandinavische designtradities en heeft een charmante retro uitstraling met een grafische twist.

Gemaakt met liefde voor kinderen
Omdat kinderen overal in huis aanwezig zijn, bevat de Roommate collectie niet alleen mooie accessoires voor de kinderkamer, maar ook voor de rest van het interieur. De collectie bestaat onder andere uit zitzakken, lampen, speeltenten, kussens, beddengoed en decoratieve items. De afmetingen en kleuren zijn met zorg uitgekozen, perfect passend in de meeste interieurs, zonder direct een kleurenexplosie te veroorzaken. De producten zijn bedoeld voor kinderen, maar integreren naadloos in een volwassen interieur.

Roommate_1

100% organisch
De ontwerpers van Roommate gebruiken alleen de beste materialen. Goed voor de producten, maar ook voor het milieu. De nieuwe collectie is gemaakt van 100% organisch GOTS- en Oekotex gecertificeerd katoen. Zo weet je zeker dat je iets duurzaams in huis haalt waarvan je lang plezier hebt.

Hippie Tipi speeltent en lieve kussens
Een opvallend item in de nieuwe collectie is de Hippie Tipi speeltent. Deze speeltent is geweldig voor in de kinderkamer, maar misstaat ook niet in de woonkamer of – met lekker weer – in de tuin. De tenten zijn mooi afgewerkt en helemaal van nu. Kinderen kunnen de tipi helemaal naar wens inrichten met bijvoorbeeld een gave bijpassende poef en met zachte kussens. De tent geeft urenlang speelplezier en omdat deze in verschillende gedempte kleuren verkrijgbaar is, is de tent ook voor ouders een lust voor het oog.

Roommate_2

Alle producten van Roommate zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel De Kleine Generatie. Kijk voor meer verkoopadressen op de website www.mrsjansen.nl.

Roommate_3