Proef de wereld met Xenos

xenos wereldkeukenpas

Wanneer je leuke woondecoratie wil scoren tegen een lage prijs, dan ben je bij Xenos aan het goede adres. Dat weet iedereen, toch? Mooie meubelen, leuke lampen en handige hebbedingetjes: het kost allemaal niet veel en daarom kan je je huis of kamer regelmatig opnieuw inrichten om steeds een frisse uitstraling te creëren.

Maar wist je dat Xenos daarnaast ook heel veel etenswaren uit diverse landen en keukens heeft? Zo vind je er onder andere volop Oosterse gerechten en Italiaanse ingrediënten waarmee je een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten! Maar, nog leuker: je kunt nu met Xenos óók voordelig uit eten bij heel veel restaurants met diverse wereldkeukens. Wanneer je namelijk €15 besteedt in de Xenos webshop of in één van de winkels, krijg je een wereldkeukenpas cadeau. Met deze pas krijg je het 2e diner gratis in geselecteerde restaurants die horen bij het thema van de maand. Zo ontvang je in juli een wereldkeukenpas voor Mexicaanse restaurants, en in augustus één voor een 2e diner gratis in restaurants met Spaanse keuken.

Twee vliegen in één klap dus! €15 besteden bij Xenos is sowieso geen probleem: je komt altijd met meer spulletjes thuis dan je nodig had. Die wereldkeukenpas is dus een leuk extraatje. Ook leuk: haal voor €15 spulletjes om je eigen Mexicaanse, Japanse of Italiaanse gerecht te bereiden, en bezoek daarna voordelig één van de deelnemende restaurants (met onze restaurantactie) om te kijken of zij het beter kunnen!

Kijk voor de actievoorwaarden en deelnemende restaurants op de website van Xenos.

xenos wereldkeukenpas 2