Je eigen foto op hout geprint

zolder foto op hout 2

Een tijdje geleden heb ik mijn zolder gepimpt. Ik heb er een mooie werkplek van gemaakt met een groot bureau, een hip vloerkleed en er hangt nu ook een stoere, rotan stoel waar ik heerlijk in kan relaxen. Om de ruimte persoonlijk en gezellig te maken kon een mooie foto natuurlijk niet ontbreken.

Ik houd erg van natuurlijke materialen en kleuren en heb er daarom voor gekozen om een mooie foto op hout af te laten drukken. De foto heb ik mogen laten drukken bij FotoGeprint.nl. Je kan daar voor verschillende soorten hout kiezen, zoals een foto op populierenhout, een foto op multiplex of een foto op een houtblok. Nieuw voor mij was dat je de foto ook op steigerhout kan laten afdrukken. Weet je zelf niet zo goed welke houtsoort je moet kiezen, bedenk dan welke uitstraling de foto moet krijgen. Wil je een strakke uitstraling en de foto in een geheel zonder naden, dan kan je het beste kiezen voor multiplex of een blok hout. Met steigerhout ga je juist voor een stoere, doorleefde look.

Zelf heb ik gekozen voor een foto op populierenhout, hierbij wordt de foto op planken gedrukt wat een hele, mooie houtlook geeft. Het voordeel van populierenhout is dat het noestloos is en je dus geen noesten in gezichten of op vervelende plekken krijgt. Ik heb de foto in zwart-wit laten drukken, wat een heel mooi effect geeft op het hout. Maar heb je hem liever in kleur dan kan dat natuurlijk ook en je kan hem ook in sepia laten afdrukken. Kortom genoeg mogelijkheden om een mooi kunstwerk van je eigen foto te maken. Bedankt FotoGeprint.nl voor deze mooie foto, hij staat prachtig op mijn gepimpte zolder!

foto op hout