Leuk kinderkamer thema: dieren of bos

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in het bos, op de kinderboerderij of in de dierentuin. Je treft er  allerlei verschillende dieren aan. Een kinderkamer met als thema dieren of het bos is dan ook een leuk voor ieder kind.

Het aanpakken van de kinderkamer kan soms lastig zijn, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Onderstaand zijn wat leuke ideeën verzameld en kan je originele inspiratie op doen voor een kinderkamer, waarin dieren en het bos de hoofdrol spelen.

Wandhaakjes van The Zoo

Wandhaakje-The-Zoo

Een paard, eend, hert, konijn, varkentje of zelfs een dinosauros op de kinderkamer? De kamer wordt zo omgetoverd tot een ware beestenboel. Vanaf nu kan het met de te gekke wandhaakjes van The Zoo. Je zoon of dochter kan het haakje gebruiken als kapstok en zijn of haar jasje aan ophangen.

Figuurlamp paddestoel of hert

lamp-hert

Bambi, wie is niet opgegroeid met deze tekenfilm van Walt Disney? Het kleine hertje is als grote figuurlamp een ware blikvanger in de kinderkamer. De Bambi hertje lamp brengt het sprookje tot leven en verlicht de kamer met een zacht en sfeervol licht. Of kies voor deze leuke hertenkop aan de muur, in de vorm van een mooie lamp.

lamp-paddestoel

Op een grote paddestoel, rood of blauw of goud met zwarte of witte stippen! Maak het bos-thema compleet met andere woonaccessoires, zoals de sprookjeslamp paddestoel met punthoedje. Net als het Bambi hertje geeft deze sprookjes paddestoel ook een sfeervolle en zachte verlichting

Koekoeksklok olifant

koekoeksklok_olifant

Dit keer geen vogeltje die in een koekoeksklok woont, maar een olifant. Al toeterend laat ze zich zien en luidt de start van het nieuwe uur in, ook verkrijgbaar in heel veel andere dierenvarianten. De lichtsensor op deze klok zorgt ervoor dat deze dieren koekoeksklok ook in de kinderkamer opgehangen kan worden. Het olifantje, of een ander diertje, gaat net als je dochtertje of zoontje rustig slapen zodra het licht uit gaat.

De haakjes, lampen en klokken zijn te koop bij Presentathome.nl.

Pak de krijtjes en schrijf op deze plakfolie. Ontzettend leuk, toch? Jouw kind kan een tekening maken op dit krijtfolie van alle dieren die ze aantroffen in het bos, de kinderboerderij of dierentuin. Het komt dan ook ideaal tot z’n recht in de kinderkamer. Het vrolijke schoolbordfolie is beschikbaar in vele maten en hippe kleuren. Kijk eens naar de collectie aan krijtbordfolie op Raamfolieonline.nl. Ook met raamfolie kun je de kinderkamer leuk decoreren

Presentsathome.nl is een hippe webshop in woonaccessoires. In deze shop vind je de leukste woonaccessoires online voor jong & oud. Bij Raamfolieonline.nl heb je keuze uit 1001 verschillende soorten raam –en plakfolie. Hippe folie met bloemen, ruitjes of stippen.

Dit is een gastartikel van een partner.