Mooie, betaalbare lampen

goedkope industriele lamp

We zijn inmiddels in de maand september aanbeland, wat betekent dat de avonden weer donkerder worden. Een mooie gelegenheid dus om de verlichting in je huis/woonkamer aan te pakken. Ook ik ben daarmee aan de slag gegaan en heb inmiddels een supermooie en stoere lamp van directlampen.nl in mijn woonkamer hangen. Al tijden was ik op zoek naar de juiste lamp voor in de voorkamer, waar ook mijn eettafel staat.

De lamp die ik had hangen was wit en niet veelzeggend. Ik wilde nu juist een echte eyecatcher en dat is gelukt! Ik heb gekozen voor een stoere, zwarte industriële lamp. De lamp zorgt voor een mooi contrast in mijn jaren dertig woonkamer met erker en glas-in-lood. Het is een echte eyecatcher in de kamer worden, super blij ben ik ermee!

Ben je ook op zoek naar een stoere, industriële lamp kijk dan hier! Maar ook voor lampen in een andere stijl is er volop leuks te vinden, zoals draadlampen, lampen van beton, booglampen en rieten lampen. Kortom genoeg keuze.

goedkope indutriele lamp

goedkope industriele lamp