WIN 75 euro shoptegoed bij Eyoba.nl

De winnaar is bekend: Marjan van Hoef-Verstappen jij bent de winnaar van het shoptegoed, ik ga je mailen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Daar is hij dan, de allereerste winactie op passie4wonen.nl:

WIN 75 EURO SHOPTEGOED BIJ EYOBA.NL!

Eyoba is een online woonwinkel vol met design meubels en accessoires. Het is een erkende dealer van diverse nationaal en internationaal bekende merken. Van eetkamerstoelen, barkrukken en banken tot een prachtige eettafel en van accessoires voor in de slaapkamer tot tuinmeubelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij de webwinkel van Eyoba.

Ik heb genoeg leuke spullen op de website gezien en weet wel waar ik de 75 euro shoptegoed aan zou besteden, zie hier mijn favoriete artikelen:

WINACTIE EYOBA

LaForma Lars eetkamerstoel – 79 euro: het ontwerp van de hippe Lars eetkamerstoel is optimaal te combineren met iedere interieurstijl! Door de stijlvolle houten poten kun je de eetkamerstoel mooi combineren met bijvoorbeeld een landelijke setting, maar met het trendy design kun je de stoel ook heel goed matchen met andere moderne meubelen.

Two tone bijzettafel – 79 euro: de Two tone is een bijzettafel gemaakt van hout. De poten van deze tafel zijn gemaakt van Basswood met een gekleurde rubberen onderkant. De plaat is gemaakt van 10mm dik multiplex. De tafel is beschikbaar in de kleuren Wit, Geel, Oranje en Donkergrijs.

Tripod Table design lamp  – 99 euro: de naam voor dit design verklapt eigenlijk alles al. De Tripod Table lamp heeft namelijk een 3 potige voet en is gemaakt om op tafel te zetten. Maar dat is niet alles, de lampenkap is verkrijgbaar in zwart of wit met dezelfde kleur poten eronder of met houten poten.

Frantic Eettafel  – 329 euro: deze eettafel heeft een opvallende uitstraling. Het design zorgt voor een stoere sfeer in je interieur. De naam Frantic (wild/ woest) is karakteristiek voor deze eettafel. Het tafelblad is vervaardigd uit acaciahout. Daarnaast is de Frantic eettafel verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende afmetingen, allemaal met een hoogte van 77 cm.

Nienke vloerkleed  – 799 euro: design vloerkleed bestaat uit 100 procent wol, maar niet zomaar wol, het is gevlochten! Het kleed is heerlijk zacht om over te lopen of op te liggen. Het kleed is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk; ivoor wit, licht grijs, taupe en antraciet. Alle kleuren zijn in twee maten verkrijgbaar. Het kleinere model is 170 cm bij 240 cm en het XL model is 200 cm bij 300 cm.

DOE JIJ MEE AAN DEZE WINACTIE?

Heb jij ook leuke dingen op de site gespot en wil je kans maken om 75 euro vrij te besteden op de website van Eyoba.nl, doe dan het volgende:

  1. Like Eyoba.nl op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt)
  2. Like passie4wonen.nl op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt)
  3. Surf naar eyoba.nl en kies het product waar jij je tegoedbon van 75 euro voor zou gebruiken. Laat vervolgens een reactie onder dit artikel achter met daarin de link naar jouw gekozen product

Lees goed de voorwaarden door, alleen dan kan ik je ook vinden als je gewonnen hebt:

Voorwaarden: de actie loopt t/m zondag 18 oktober 2015.  Op maandag 19 oktober wordt de naam van de winnaar hier op passie4wonen.nl bekend gemaakt. Zorg ervoor dat je voornaam, achternaam en emailadres juist zijn ingevuld (gebruik in de reactie hieronder en op Facebook dezelfde naam, zodat ik je kan terugvinden op Facebook). Het is niet toegestaan om meer dan één keer mee te doen met deze actie. passie4wonen.nl zal jouw gegevens nooit verstrekken aan derden. Voor meer voorwaarden klik hier.