Op maat gemaakte houten meubelen

steigerhouten kist

Ik ben zelf gek op (steiger)hout in het interieur. Ik houd van pure materialen en kleuren en (steiger)hout past daar perfect bij. Ben jij ook gek op houten meubelen en accessoires, dan moet je zeker even een kijkje nemen op de site www.sanderwoodworks.nl. Hier worden unieke (op maat) gemaakte (steiger)houten meubelen verkocht. Van fantastische kinderbedden en speelgoedkisten tot loungesets tot tafels en kasten.

Zelf mocht ik deze stoere, steigerhouten speelgoedkist uitzoeken voor bij mij thuis. Super blij ben ik ermee, want er kan een hoop speelgoed in. In plaats van een hoop kleurrijk speelgoed overal door het huis, heb ik nu alles verzameld in deze geweldige kist.

Naast deze kist, die natuurlijk ook erg leuk is voor op een kinderkamer, maken ze nog veel meer leuke meubels en accessoires voor de kinderkamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een steigerhouten bed in de vorm van een leuk huisje, een boot of zelfs een auto. Maar ook voor meer standaard kinderbedden kan je er terecht en nog veel meer. Zeker dus de moeite waard om een kijkje op de site te nemen!

steigerhouten bed huisje

steigerhouten bed boot

steigerhouten bed auto