Lucis Lifestyle LED Lamp behaalt crowdfunding doel

Lucis Lifestyle LED Lamp

De Lucis Lifestyle LED Lamp van het Nederlandse bedrijf Innovative Brands heeft in enkele dagen na lancering 100% van het crowdfunding doel op Indiegogo behaald. Innovative Brands brengt Lucis begin 2016 op de markt.

De campagne is hier te bekijken.

Lucis zet nieuwe standaard in mobiele verlichting
De markt voor mobiele verlichting is jong, maar groeit sterk. De meeste mobiele lampen kunnen zonder stroom slechts enkele uren gebruikt worden en geven weinig licht af in de omgeving. Lucis zet een nieuwe en hoge standaard; de 250 lumen output is vergelijkbaar met een 25 watt gloeilampje en daarmee de perfecte balans tussen sfeer en lichtsterkte. Daarnaast is Lucis met slechts vier uur oplaadtijd tot wel 80 uur te gebruiken. “Mijn visie van een perfecte mobiele lamp is een balans tussen materiaal, design en lichtsterkte,” aldus Simon Koop, designer van Lucis en voormalig ontwerper bij Spyker Sports Cars.

Lucis speelt met licht
Lucis is gemaakt om met licht te spelen. Met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en makkelijk zachter of juist feller te zetten. Naast de mogelijkheid om zelf de kleur in te stellen heeft Lucis drie geautomatiseerde licht programma’s. Dat Lucis door schudden eenvoudig aan of uit te zetten is, benadrukt de speelsheid van de lamp.

“De meeste mobiele lampen op de markt hebben niet de batterijduur en kracht van Lucis,” zegt Koop. “Door de sterke batterij kun je Lucis overal in huis gebruiken maar ook makkelijk meenemen naar de tuin, het park of zelfs naar het strand. Het is de perfecte lamp voor binnen- en buitengebruik”.

Indiegogo crowdfunding campagne
De campagne van Lucis loopt op Indiegogo door tot eind november. Na het behalen van het eerste doel zijn verschillende ‘stretch goals’  bekendgemaakt. Lucis gaat in december in productie en de eerste lampen worden begin 2016 geleverd. De lamp is verkrijgbaar op Indiegogo voor $ 39,- (de retail prijs zal echter hoger liggen). Daarnaast kun je Lucis uitbreiden met aluminium of houten behuizing, een houten standaard en een schroefdop om Lucis op een fles of kandelaar te bevestigen.

Hoge kwaliteit
Lucis heeft 250 lumen output en meer dan 16 miljoen verschillende kleuren hoge kwaliteit LED-licht. Met vier uur opladen kan de lamp tot 80 uur gebruikt worden. Ook is Lucis bestand tegen waterspetters en daarmee de perfecte lamp voor een mooie winternacht aan tafel of een warme zomeravond aan het zwembad.

LUcis Lifestyle LED lamp 2

Lucis Lifestyle LED Lamp 3