Handige verlichting tips!

led_verrlichting

Ben je op zoek naar handige verlichting tips, dan adviseren wij in dit artikel hoe jij deze tips in de praktijk kunt toepassen.

Op het gebied van elektra heeft Elektroshop heel wat te bieden. Hierbij kun je denken aan schakelmateriaal, verlichting, draad kabel, elektromaterialen, gereedschap, groepenkasten, verwarming en ventilatoren. Tevens heeft het een eigen webshop waarbij de producten die je wilt aanschaffen besteld kunnen worden.

Led verlichting
LED verlichting is er in alle soorten en maten. Zo kun je denken aan LED inbouwspots, LED panelen en LED winkelverlichting. Voor elke deel in en om de woning is er LED verlichting beschikbaar. En om natuurlijk aan het milieu te denken is dit de oplossing! LED verlichting gaat gemiddeld 15 jaar mee en zorgt voor een lage CO2 verbruik. En is tevens niet duur om aan te schaffen.

Elektromaterialen
Om LED verlichting aan te schaffen heb je verschillende elektromaterialen nodig. Dit bestel je als je de materialen niet in huis hebt. In sommige woningen zijn er al materialen aanwezig. Hierbij kun je denken aan contactdozen, rookmelders, stekkers, elektra dozen, pvc buizen en aardings materialen. Maar er is natuurlijk nog veel meer. Elektroshop biedt ook bellen en gongen, deur intercoms, stekkerdozen, verlengsnoeren, batterijen en nog veel meer onderdelen aan.

Groepenkasten
Groepenkasten worden ook wel stoppenkasten genoemd. Die bevindt zich meestal in de meterkast met daarop de energiemeter. De stroom wordt verdeeld door middel van de stoppenkast en zorgt ervoor dat er geen kortsluiting of overbelasting ontstaat. Elektroshop heeft verschillende en betrouwbare merken als het gaat om de stoppenkast.