Leuke speelgoed opbergers

Het gezellig avondje Sinterklaas is weer voorbij en dat betekent vaak ook weer een hoop speelgoed in huis erbij. Leuk voor de kids, maar waar laat je het allemaal? Nou…in deze leuke speelgoed opbergers:

leuke_speelgoed_opbergers

De Play & Go opbergtas is superhandig. Je bergt er niet alleen een hoop speelgoed in op, maar je kan hem ook meteen als speelkleed gebruiken. Dus opbergtas en speelkleed ineen!

De Lego opbergbox staat binnenkort zeker bij mij in huis om alle Duplo in op te bergen! Je kan hem natuurlijk ook gebruiken om ander speelgoed in op te bergen. Het leuke van deze box is dat hij in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar is en stapelbaar is net als de echte duplo/legostenen.

In deze House Doctor wasmand, kan je in plaats van je wasgoed ook een heleboel speelgoed in opbergen.