Kerstactie: korting op Eames DAW stoelen

Eames_DAW_goedkoop

Als je nog geen Eames DAW stoelen in huis hebt, dan mis je wat. In de loop der tijd ben ik erg gehecht geraakt aan deze fraaie en praktische stoelen. Waarom is dit ontwerp van Charles Eames zo populair? Ik denk omdat het stijlvol is en tegelijkertijd in elk interieur past. Ook merk ik dat deze fijne stoelen een leven lang meegaan. Uitstekende makelij dus.

Nu de kerst eraan komt is het helemaal leuk om zo’n designklassieker in je kamer te hebben. Of wat dacht je van een DAW stoel als kerstcadeau? Je valt met je neus in de boter, want ik heb zojuist een paar leuke aanbiedingen ontdekt. De website Furnish Spot houdt een kerstactie en zet een aantal Eames DAW replica stoelen in de uitverkoop. Wij hebben een speciale actiecode die jou korting geeft bij je kerstaankoop! De actiecode is ‘passie4kerst’ en de actie loopt t/m 31 december.

EAMES DAW REPLICA STOEL WIT
De witte variant van de Eames DAW Replica was al in de aanbieding voor 67,50 (ex btw). Maar via onze actiecode krijg je zomaar nog 10% extra korting. Natuurlijk geldt voor deze aanbiedingen wel: zolang de voorraad strekt.

EAMES DAW REPLICA STOEL BLAUW
De Eames DAW Replica Stoel in de kleur blauw wordt normaal gesproken aangeboden voor €105,00. Met onze kerstactie krijg je deze voor maar liefst €55,00 (ex btw). Een korting van meer dan 50%. Dus ook betaalbaar als kerstcadeau. Ga het nieuwe jaar in met stijl en flair. Ik vind vooral de constructie van de beukenhouten stoelpoten erg mooi. Hierdoor krijg je een retrogevoel. De kuip van PP Kunststof zit overigens heerlijk. Als je eenmaal zit, wil je niet meer opstaan…

EAMES DAW REPLICA STOEL ROOD
Dezelfde Eames Replica Stoel is ook te verkrijgen in deze energieke rode kleur. Ook voor dit exemplaar geldt een afprijzing van €105,00 naar €55,00 (ex btw). Door de hoge armleuning kun je deze stoel ook prima gebruiken om in te werken of te eten. Met deze feestelijke rode kleur zit je wel op je plek naast de kerstboom. Geniet ook tijdens de feestdagen van zitcomfort en verras je gasten met je nieuwe stoel.