TIP! fonQ Design Sale

fonQ_design_sale

Designliefhebbers opgelet! Om plaats te maken voor nieuwe collecties organiseert fonQ van 14 t/m 16 januari 2016 een Design Sale in de fonQ Inspiratie Showroom in Utrecht. Drie dagen lang verkopen ze de mooiste designproducten met kortingen tot wel 70 procent.

Het gaat om een magazijn- en showroomuitverkoop met designitems van merken als HAY, Vitra, Muuto, Kartell, Artemide, FLOS, Pastoe en meer. Altijd al een designklassieker voor een mooie prijs willen scoren? Dit is dus je kans!

Let op! Je kunt uitsluitend met PIN betalen. Daarnaast dienen de producten direct meegenomen te worden. Het gaat om gloednieuwe designproducten die plaats moeten maken voor nieuwe collecties, maar ook om designproducten zonder verpakking en/of met een kleine beschadiging.

Wanneer
Donderdag 14 januari: 10:00 – 18:00
Vrijdag 15 januari: 10:00 – 18:00
Zaterdag 16 januari: 10:00 – 17:00

Locatie
fonQ Inspiratie Showroom
Kobaltweg 50
3542 CE Utrecht
Routebeschrijving