Stoffen hanglampen Jasna in vrolijke kleuren

hanglampen

De textiele hanglampen Jasna zorgen in iedere ruimte voor een vrolijke sfeer. De hanglampen zijn er in de opvallende kleuren groen, oranje en roze. Voor de liefhebbers van neutrale kleuren is de pendellamp er ook in het zwart of wit. Jasna is verkrijgbaar in twee verschillende vormen; de zogeheten cilindrische vorm en de naar onder licht breder wordende vorm.

De stoffen hanglampen springen in het oog door de dubbele kap. De binnenste kap bepaald de kleur van de lamp en zorgt bovendien voor de nodige stevigheid. De buitenste kap is van zeer fijne lichtdoorlatende stof gemaakt, zodat de gekleurde binnenste kap dominant naar voren komt. De dubbele kap zorgt voor bijzondere lichteffecten. Het lichteffect en het uiterlijk van de hanglamp is afhankelijk van het perspectief waarin je je bevindt. Zelfs als de lamp niet brand is de lamp een leuk object om naar te kijken.

hanglampen_1

Wij houden van oranje
Nederlanders houden van oranje. Hiervoor hoef je niet perse van voetbal te houden. De kleur is nauw verbonden met onze identiteit en (zeker vergeleken met andere landen) erg populair in Nederland. De oranje Jasna heeft niet alleen een oranje kap, zelfs het snoer is knal oranje!

hanglampen_2

Decoratief, flexibel en spaarzaam
Jasna is vanwege haar dubbele kap en vrolijke kleuren (tenzij je voor zwart of wit kiest) zeer decoratief. Zelfs als de rest van het interieur aan de neutrale, of zelfs saaie kant is, dan kan Jasna de boel flink oppeppen! De textiele pendellamp is bovendien erg flexibel. Jasna is zonder problemen in hoogte te verstellen en is erg makkelijk op het moment dat de lichtbron moet worden vervangen. De hanglamp heeft namelijk een gewone E27 fitting, waar naast traditionele gloeilampen, ook spaarlampen en LED lichtbronnen ingedraaid kunnen worden. De lamp wordt overigens standaard met energiezuinige en peervormige ledlamp geleverd. Hierdoor zal het peertje niet snel vervangen hoeven worden en zal je tevens energiekosten besparen.

hanglampen_3

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lampen24.nl.