Kookpitten verwerkt in je werkblad

Kookpitten verwerkt in je werkblad

Hoe gaaf is dit! Franke Kitchen Systems introduceert Smart Cooking®, kookpitten die rechtstreeks worden verwerkt in je favoriete RVS werkblad. 

Zitten jouw kookpitten ook altijd te dicht op elkaar als je met meerdere of grotere pannen aan de slag gaat? Er is niets vervelender dan koken met ruimtegebrek waardoor je steeds de pannen van pit moet wisselen. Met Smart Cooking® heb je dit probleem niet meer. Dit concept biedt namelijk de mogelijkheid om maar liefst vijf branders op te nemen in je RVS keukenblad.

Doordat de branders ruim van elkaar geplaatst zijn, ontstaat er voldoende ruimte. De branders kunnen in acht verschillende combinaties geleverd worden. Het werkblad wordt op maat gemaakt waardoor het kan worden voorzien van de juiste uitsparingen op iedere gewenste plaats. Hiermee creëer je je eigen ideale kookopstelling in je nieuwe keuken.

Doordat de kookpitten rechtstreeks worden verwerkt in het roestvrijstalen werkblad geeft dit een strak design met eenvoudig onderhoud. Er is voldoende ruimte tussen de pannen, waardoor schoonmaken rondom de pitten een eitje is.

Kookpitten verwerkt in je werkblad 2