Dromen onder SNURK dekbedden

SNURK_dekbedden

Ken jij ze al, de fantastische en originele SNURK dekbedovertrekken? Met de levendige dekbedovertrekken van SNURK worden de dromen van je kind werkelijkheid. Je zoontje waant zicht een echte astronaut of een stoere brandweerman. Of wat dacht je van de andere versies: een ridder, voetballer of piraat… Het is ook super leuk ook om met deze dekbedden een speciale thema-kamer te maken.

SNURK_dekbedden_astronaut

SNURK_dekbedden_brandweerman

Naast deze stoere dekbedden voor jongens, zijn er ook voor de meiden hele leuke versies. Wat dacht je van zo’n prachtige prinsessenjurk, daar droomt toch elk meisje van?  De meiden dekbedden zijn er ook nog in de versies van een ballerina, amazone en flamenco danseres. Dus ook de dromen van je dochter komen uit met de dekbedden van SNURK.

SNURK_dekbedden_prinses

SNURK_dekbedden_ballerina

De SNURK dekbedden zijn niet alleen heel leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen heb je leuke versies, zoals dit dekbed met het slapende hondje Bob. Altijd al een huisdier gewild, maar ben je allergisch voor beesten, dan is dit de oplossing 🙂

SNURK_dekbedden_hond

Er zijn nog veel meer leuke versies en ik vind ze allemaal te gek, kijk op de site van bedsupply voor nog veel meer leuke versies!