Kamerplanten trends

kamerplanten_trends

Wil jij je interieur tot leven brengen? Dan brengen trendy planten & kamerplanten jouw interieur tot leven. Er zijn veel hippe grote kamerplanten, groene planten, moderne planten, plantenbakken en bloempotten bij fleurdirect beschikbaar die bij jouw interieur passen.

Grote planten
Een saaie hoek in je huiskamer kan in een mum van tijd veranderd worden in een gezellige hippe hoek. Dit kan door een grote plant te plaatsen in de hoek die richting het plafond gaat. Grote planten geven een exotische look in je huis, omdat ze uit de tropen komen. Je kan bijvoorbeeld met een dadelpalm, die ook wel ”Phoenix Roebelenii” wordt genoemd, Kentiapalm, bananenboom of juist een boomvaren, jouw interieur een andere look geven. Combineer ze met een mooie, gekleurde pot of een gevlochten mand.

Planten voor in de badkamer
Als je planten gebruikt als een accessoire, dan brengt dit vaak een tropische look in het interier. Deze planten zijn gek op vocht en warmte. Je hebt verschillende soorten planten voor in de badkamer, denk maar eens aan varens (krulvaren), bamboe (lucky bamboo), palmen (aloë vera), parapluplant of een graslelie. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Fleurdirect.

Planten voor in de keuken
Je kunt een eigen kruidentuin kweken voor in de keuken. Als je genoeg licht hebt in je keuken brengt dit veel goeds voor je eigen kruidentuin. Op deze manier groeien ze snel en kan jij ze sneller gebruiken voor je gerechten.

Vetplanten
Vetplanten zijn heel makkelijk te onderhouden. Als je voelt dat de aarde van je vetplant droog aanvoelt dan moet je hier veel water bijdoen. Ze nemen namelijk veel water op en kunnen zo een langere periode groeien. Het beste is om meerdere vetplanten bij elkaar in 1 pot te zetten.

Zwarte kamerplant
Hou jij van een strakke design en heb je een moderne interieur? Hier past de ”Alocasia Black Magic” perfect bij. Dit is een Hollandse plant met zwarte bladeren. Deze Hollandse plant heeft glimmende bladeren en is makkelijk te onderhouden. Hij wordt maar 30 cm en kan met meerdere in 1 pot worden gezet.