Crowdyhouse: producten direct van ontwerpers

Crowdyhouse_

Ken je Crowdyhouse al? Meer dan duizend van ’s werelds beste ontwerpers en productontwikkelaars lanceren hun nieuwste designs en producten exclusief bij Crowdyhouse. Via het platform verkopen de makers direct hun unieke producten aan de klant.

Crowdyhouse verbindt designers, productontwikkelaars, studio’s, ateliers, workshops en zorgt voor het platform om direct aan de klant te verkopen. Er zijn meer dan 10.000 unieke designs beschikbaar bij Crowdyhouse en dit aantal groeit elke maand met 40% (jan. 2015). De collectie bevat onder andere exclusieve designs die actief worden aangeboden door de meest beroemde designers van de wereld.

Je vindt er een breed assortiment, van meubels en lampen tot broodplanken en van haardrekken tot tafels en wandhaken en nog veel meer. Laat je hier verrassen door de mooie design artikelen!

Onderstaand een aantal mooie ontwerpen:

Crowdyhouse_2

Crowdyhouse_4

Crowdyhouse_1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA