Hippe lampjes van karton

Dutch_Design_Lamp_1

Wat vind je van deze hippe lampjes van karton? Ik ben fan! Ze zijn origineel, je kan ze overal kwijt en ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Voor 29,95 euro heb jij namelijk al zo’n leuk lampje in huis.

Dutch_Design_Lamp_3

Karton is origineel, sterk en goed te bedrukken, je kunt er eigenlijk alles mee. Daarnaast is het ook nog recyclebaar en duurzaam. Kortom meerdere redenen voor Dutch Design Brand om met deze leuke kartonnen lampen te produceren: De Dutch Design Lamp.

Dutch_Design_Lamp_2

De Dutch Design Lamp is een stijlvolle lamp die opvalt door zijn strakke design en originele vorm. Hij is gemaakt van duurzaam, FSC gecertificeerd karton en door het smalle en hippe ontwerp is hij flexibel, op talloze plaatsen te gebruiken. De lamp is leverbaar in vier verschillende kleuren en in vier verschillende vormen.

dutch_design_lamp_4

De namen van de lampen zijn ontleend aan oude Hollandse steden die door hun charme en handelsinstinct staan voor Dutch Design namelijk een mengeling van schoonheid, stijl en praktische mogelijkheden.

De Nederlandse ontwerpers Bastjan Otten en Camille de Vrede (lift5) ontwierpen de lampen in opdracht van Dutch Design Brand. Zijn motto is keuzes maken, het durven weglaten van onnodige functies en vormgeving schept, aldus Camille, ruimte voor detaillering