Nieuw: vtwonen zelf aan de slag

vtwonen_zelf_aan_de_slag

Voor iedereen die fan is van vtwonen en de vtwonen programma’s op SBS 6 heb ik goed nieuws. Vanaf zondag 17 april start er weer een nieuw programma op SBS6: vtwonen zelf aan de slag. Viktor Brand en een team van vtwonen doe-het-zelf stylisten helpen stellen die hun huis willen opknappen.

De vtwonen stylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de stellen. Vervolgens gaan de stellen zelf aan de slag met het leggen van de vloer, het verven van de muren en andere klussen. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

vtwonen zelf aan de slag is vanaf zondag 17 april elke week om 19:30 te zien bij SBS6. Inde eerste  aflevering zien we Suze en Damon uit Noordwijk. Ze willen dolgraag een nieuwe vloer, maar verschillen qua smaak: zij wil een lichte vloer, hij een donkere. Eén ding is zeker: de huidige, gelige laminaatvloer gaat eruit.

Please like & share: