De nieuwe collectie van HAY!

Salone del Mobile, ’s werelds grootste woon- en designbeurs in Milaan, is dé plek waar merken hun nieuwste ontwerpen lanceren. Deze week onthulde HAY daar haar nieuwe trots: de bankencollectie genaamd Can. Het zijn eigentijdse banken waarbij alles draait om eenvoud en ontspanning. HAY gelooft dat we tegenwoordig alles zo snel en eenvoudig mogelijk in huis willen hebben. De banken en fauteuils zijn daarom verpakt in platte dozen en zet je thuis in een handomdraai in elkaar. Vraag je jezelf af of je dat wel kan? Yes, you Can!

HAY-Can-bank-3-zits-1849.00

HAY-Can-bank-1849.00

Het beste van twee werelden

Tegelijkertijd genieten van design in je eigen tuin; de nieuwe tuincollectie van HAY maakt het mogelijk! Naast de Can collectie ontwierpen de gebroeders Bouroullec ook samen de Palissade serie. Het resultaat is een bijzondere tuinmeubelcollectie met verschillende ontwerpen: van tuinbank tot eettafel en loungestoel. Voor het design gebruikten ze zowel ronde buizen (in het frame) als platte buizen (in de zittingen). Een mooie mix van strakke en zachte lijnen!

HAY-Palissade-Stoel-199.00

HAY-Palissade-Eettafel-715.00

HAY-Palissade-Lounge-Chair-285.00

Bekijk de gehele nieuwe collectie van HAY hier.

Please like & share: