Win 75 euro shoptegoed bij Eyoba.nl

De winnaar is bekend: Christa Eekhuis jij bent de winnaar van het shoptegoed, ik ga je mailen. 

Voor degenen die niet gewonnen hebben: Eyoba heeft nu zelf ook een leuke actie op haar site: “Waar is Willy”. Dit is een actie speciaal ter gelegenheid van Koningsdag. Willy heeft zich tussen verschillende producten in de webshop verstopt. Wanneer je Willy hebt gevonden, kun je mee doen met de actie en maak je kans op één van de 5 tegoedbonnen t.w.v. €50! Meer informatie kun je vinden op de website van Eyoba.

Iedereen bedankt voor het meedoen!

Goed nieuws, ik mag weer een leuk shoptegoed weggeven:

WIN 75 EURO SHOPTEGOED TE BESTEDEN BIJ EYOBA!

Eyoba is een online woonwinkel vol met design meubels en accessoires. Het is een erkende dealer van diverse nationaal en internationaal bekende merken. Van eetkamerstoelen en een eettafel tot accessoires voor in de slaapkamer en tuinmeubelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij de webwinkel van Eyoba.

Waar zou jij het shoptegoed aan uitgeven? Ga je misschien voor leuke accessoires in dé trendkleur van 2016: okergeel? Of kan je nog wat leuks voor in je tuin gebruiken? Genoeg keuze in ieder geval!

eyoba_winactie_passie4wonen

DOE JIJ MEE AAN DEZE WINACTIE?

Heb jij ook leuke dingen op de site gespot en wil je kans maken om 75 euro vrij te besteden op de website van Eyoba.nl, doe dan het volgende:

  1. Like Eyoba.nl op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt)
  2. Like passie4wonen.nl op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt)
  3. Surf naar eyoba.nl en kies het product waar jij je tegoedbon van 75 euro voor zou gebruiken. Laat vervolgens een reactie onder dit artikel achter met daarin de link naar jouw gekozen product

Lees goed de voorwaarden door, alleen dan kan ik je ook vinden als je gewonnen hebt:

Voorwaarden: de actie loopt t/m zondag 24 april 2016.  Op maandag 25 april wordt de naam van de winnaar hier op passie4wonen.nl bekend gemaakt. Zorg ervoor dat je voornaam, achternaam en emailadres juist zijn ingevuld (gebruik in de reactie hieronder en op Facebook dezelfde naam, zodat ik je kan terugvinden op Facebook). Het is niet toegestaan om meer dan één keer mee te doen met deze actie. passie4wonen.nl zal jouw gegevens nooit verstrekken aan derden. Voor meer voorwaarden klik hier.