Frisse look met nieuwe wanddecoratie

nieuwe_wanddeocratie_2

Nu het voorjaar is begonnen is het hoog tijd om je interieur ook weer lekker op te frissen. Je hoeft niet meteen een grote metamorfose te doen, je kan vaak met een kleine aanpassing al een groots effect bereiken. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe wanddecoratie. Haal je oude schilderijtjes van de muur en vervang deze door je favoriete foto op bijvoorbeeld canvas, aluminum, plexiglas of forex af te drukken.

Je kan er voor kiezen om meerdere afdrukken bij elkaar te hangen. Maar je kan ook gaan voor een echte eyecatcher, door je favoriete foto op een groot XXL-formaat af te laten drukken. Door de afdruk op een lege witte muur te hangen, trekt hij alle aandacht. Je kan zelfs voor muurvullende wanddecoratie door voor fotobehang te kiezen. Dit alles kan je bij Nikkel-Art.nl doen. Heb je zelf geen foto waar je een afdruk van wilt maken, dan is dat geen probleem. Nikkel-Art heeft zelf ook heel veel fantastische afbeeldingen die je kan laten afdrukken.

Ik heb, met dank aan Nikkel-Art, inmiddels ook een mooie, nieuwe wanddecoratie hangen 🙂 Ik heb ervoor gekozen om een lekker groot XXL-formaat canvas bovenin het trapgat te hangen. Het leuke is dat je de foto zowel beneden als boven aan de trap kan zien hangen.

nieuwe_wanddecoratie

Wil jij net als ik ook nieuwe wanddecoratie dan krijg je nu op Nikkel-Art.nl 15% korting en met de code passie4wonen krijg je nog eens 10% extra korting, dat is dus een korting van 25%, deze actie is t/m 30 april geldig.

Op Nikkel-Art kwam ik naast de bovenstaande producten en materialen nog een heel leuk product tegen, namelijk fotorolgordijnen. Ook hier kan je kiezen voor een eigen foto of een afbeelding van de site kiezen. Er is keuze uit lichtdoorlatende stof of verduisterende stof en uit verschillende ophangsystemen. Super origineel toch om een rolgordijn in huis te hebben met je eigen foto erop?