Vloertegels in huis

vloertegels

Een vloer is een belangrijk onderdeel van je woning. De vloer beïnvloedt de sfeer van je woonkamer voor een groot deel. Daarom is het bij het kiezen van een vloer erg belangrijk om te bedenken welke woonstijl het best bij je past zodat je deze woonstijl ook op de vloer kunt toepassen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een tegelvloer in verschillende kleuren en stijlen. Deze tegelvloer is een duurzame vloer welke slijtvast is. Dit betekent dat ze een lange levensduur hebben. Ook hebben tegels weinig tot geen onderhoud nodig. Nog een voordeel van een tegelvloer is dat deze in combinatie met een vloerverwarming de warmte erg goed geleidt waardoor je meer rendement uit je vloerverwarming haalt. Diverse leveranciers zoals Vloerenmantegels, hebben een uitgebreid assortiment aan vloertegels

Tegelvloer in jouw huis

Houtentegelvloer
Een tegelvloer is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen en kan alle vloeren evenaren. Als je van een landelijke woonstijl houdt dan past daar een houten vloer het best bij, maar dit kan ook een betonlook vloer zijn. Een Scandinavische of romantische woonstijl met zachte pasteltinten en natuurlijk materialen kleurt ook erg mooi bij een houten vloer. Je kunt zelfs kiezen voor een steigerhouten look, ook een steigerhouten look die al versleten is zoals je vaak in de vlonders op het strand ziet met dat blauwachtige tintje. Dit is een bijzondere vloer die tegelijkertijd erg apart is en toch lijkt op een houten vloer.

Natuurstenen vloer
Een natuursteen vloer behoort tot één van de laatste trends. Deze robuuste vloer is een echte statement die je woonkamer sfeer en gezelligheid geeft. Deze vloer past bij zowel een strakke moderne woonstijl als een industriële woonstijl waar vooral donkere tinten worden gebruikt in het interieur.

Speciale tegels 

Een aantal tegels zijn erg apart en hebben een opvallend motief. Dit zijn bijvoorbeeld de Portugese tegel en de mozaïek tegel. Deze tegels hebben een opvallend motief die er erg speels uitziet. Dit past het beste bij de wereld woonstijl met veel kleur, prints en motieven. Ook deze zijn bij Vloerenmantegels te vinden.

Please like & share: