Raamdecoratie voor elke ruimte in huis

Houten jaloezieën

Wil je sfeer brengen in je huis? Dan is raamdecoratie voor elk raam nodig. Welke raamdecoratie hangt sterk af van de woonstijl die je gehanteerd hebt in je woning. Heb je het landelijk of juist modern ingericht? Aan de hand van je inrichting kun je een goede keuze maken voor raamdecoratie. Er zijn een aantal raamdecoraties welke voor elke ruimte geschikt zijn en een aantal welke alleen geschikt zijn voor bijvoorbeeld in de slaapkamer.

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën zijn bijna voor elke ruimte in je woning geschikt. Het is dan wel belangrijk dat je geen draai kiep ramen hebt. Dan is het helaas niet mogelijk. Deze raamdecoratie is ook op maat verkrijgbaar. Houten jaloezieën passen in bijna elke woonstijl. Of je de ruimte nou landelijk of modern hebt ingericht. Ze geven een rustgevende sfeer aan de ruimte en zijn goed voor privacy.

Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn erg populair als we kijken naar raamdecoratie. Een rolgordijn is een simpele zonwering, welke een aangename sfeer met zich mee brengt. Ze zijn in verschillende stoffen en kleuren beschikbaar. Ook zijn ze erg makkelijk te monteren. Wil je iets simpels, maar mooi? Ga dan voor rolgordijnen. Rolgordijnen zijn wel geschikt voor draai kiep ramen.

Plissé gordijnen
Plissé gordijnen worden steeds populairder. Dit komt, omdat ze multifunctioneel zijn. Je kunt op een makkelijke manier de inkijk en lichtinval regelen. Je behoudt de privacy en je kunt toch genieten van het zonlicht. Plissé gordijnen zijn iets ingewikkelder te monteren dan rolgordijnen, maar niet onmogelijk voor een leek. je kunt ze natuurlijk ook door een professional laten monteren. Kies ook hier uit diverse kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat het mooi past bij de rest van je inrichting.

Vouwgordijnen
Wil je een deel van je woning een warme uitstraling geven? Dan kun je voor vouwgordijnen kiezen. De verschillende stoffen en unieke details zorgen voor een mooie sfeer. Ook de vouwgordijnen zijn geschikt voor bijna alle woonstijlen en makkelijk te monteren.

Please like & share: