Woonaccessoires tips voor de zomer

woonaccessoires

Nu het mooie weer eindelijk is gekomen is het ook hoog tijd om de zomer in huis halen. Dit kun je doen met diverse, zomerse woonaccessoires. Hoe vrolijk je je woning op om echt een zomergevoel te krijgen? Kijk bijvoorbeeld eens naar de leuke woonaccessoires bij Sweetlivingshop.

Accessoires voor de woonkamer
In de woonkamer kun je veel verschillende woonaccessoires kwijt. Voordat je helemaal los gaat met de accessoires kopen, is het belangrijk om goed te kijken naar je huidige woonstijl. Door elk seizoen je huis op te vrolijke met diverse woonaccessoires en niet je hele stijl om te gooien, bespaar je geld. Kijk naar de trends en doe hiermee inspiratie op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie blauwe tint in de woonkamer voor de komende zomer. Denk bijvoorbeeld aan verschillende tinten blauwe kussens, een kaarsenhouder of een lampenkap.

Accessoires voor de slaapkamer
Ook de slaapkamer verdient mooie, vrolijke accessoires. Hier kan je iets minder kwijt dan in de woonkamer, tenzij je natuurlijk een master bedroom hebt. Kies de juiste kleuren voor in de slaapkamer. Je wilt hier juist je rust vinden en niet te veel indrukken krijgen door verschillende, heftige kleuren. Probeer een eenheid te creëren. Rieten accessoires doen het zowel goed in de woonkamer als in de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan rieten manden. Of ga voor een mooie spiegel in de slaapkamer, dat zorgt er meteen voor dat de kamer groter lijkt.

Accessoires voor de tuin
In de zomer breng je natuurlijk meer tijd door in de tuin. Tijd om deze dus schoon te maken en op te vrolijke met accessoires. Er zijn vele accessoires en meubels verkrijgbaar voor in de tuin. Denk maar aan hangmatten, een hangstoel en een bistroset. Ook in de zomer kan het wel eens slecht weer zijn. Zorg ervoor dat je een goede keus maakt qua materialen. Je wilt de accessoires en meubels toch wel een aantal jaar kunnen gebruiken.