Ijslolly’s maken binnen 9 minuten!

ZOKU

Gespot! Deze fantastische ijsjesmakers van Zoku! Met de Zoku Quick Pop™ Maker maak je heel eenvoudig en heel snel de lekkerste ijslolly’s. Dat kunnen we met dit warme weer wel gebruiken 🙂

Giet je favoriete sap, fruit of yoghurt in de ijsmallen en na 9 minuten heb je de heerlijkste ijslolly’s. Gestreepte ijslolly’s, ijslolly’s met figuurtjes, verschillende smaken ijslolly’s, ijslolly’s met fruit, snoep of noten; het kan allemaal met de Zoku Quick Pop™ Maker. Gezellig, gezond en heerlijk! De Zoku Quick Pop™ Maker is niet groter dan een half brood en past in elke vriezer. Werkt zonder elektriciteit en is hierdoor overal te gebruiken.

De basisset bevat naast de ijsmal uit 6 herbruikbare kunststof ijslolly stokjes met 6 speciale druppelvangers en een speciaal ontworpen Super Tool waarmee de ijslolly’s snel uit de ijsmal zijn te halen. De ijsmal kan ca. 9 ijslolly’s maken voordat deze opnieuw in de vriezer geplaatst moet worden.

Zoku_maker