IKEA VIKTIGT collectie

viktigt_IKEA

Houd jij net als ik van neutrale meubels en accessoires die gemaakt zijn van natuurlijke materialen? Neem dan eens een kijkje bij de prachtige, nieuwe IKEA VIKTIGT collectie, die vanaf mei te koop is.

Terug naar de essentie. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe limited designcollectie van IKEA en Ingegerd Råman, een van de meest bekende glasontwerpers en keramisten uit Zweden. Met liefde voor handwerk en eenvoud blinkt de collectie, die gaat van mondgeblazen glaswerk tot handgevlochten bamboe lampen, uit in duurzaamheid en oprechtheid. De VIKTIG serie stelt de liefde voor het vakmanschap en de eenvoud centraal, zodat de stukken in stilte op je inwerken.

Mijn favorieten zijn de bamboe hanglampenkap en de manden! Wat zijn jouw favoriete producten?

viktigt_ikea_2

Please like & share: