Badkamermeubels & trends

badkamerkranen

Niet alleen op het gebied van vloeren, meubels en verlichting zijn er elk seizoen nieuwe trends te spotten, ook bij de toilet en badkamer zijn ze veelal duidelijk te herkennen. Tegenwoordig wordt er veel meer tijd in de badkamer doorgebracht dan tien jaar geleden. Comfort en genieten, daar draait het anno 2016 om. De tijd die door wordt gebracht in de badkamer moet er ontspannen aan toe gaan en de badkamer dient van alle gemakken voorzien te zijn. Een veel geziene trend is die van de badkamermeubels en -kranen. De ontwikkelingen op dit gebied hebben niet stil gelegen en dat is te zien aan de vele innovaties die zijn doorgevoerd.

Kranen

Wanneer je van plan bent om je badkamer te voorzien van nieuwe kranen, is de eerste stap om de nodige inspiratie op te doen van de nieuwste trends op dit gebied. Naast de fysieke winkels kan je ook op het internet rondkijken, een voorbeeld die je daarbij kan helpen is kranen op megadump. Kranen zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen, let er dus op dat de aansluitingen en afmetingen overeenkomen met je huidige kranen. Daarnaast is het belangrijk dat de gekozen kraan het beste past bij jouw smaak, eisen, behoefte en budget.

Badkamermeubels

De badkamermeubel is vaak het centrale punt van de badkamer, het is een meubelstuk waarop of -in de wasbak zich bevindt. Doordat dit meubelstuk in vele gevallen op een prominente plek staat wil je natuurlijk dat het een blikvanger is voor je badkamer. Als je van plan bent om je huidige wasbak of badkamermeubel te vervangen is het van belang dat je nadenkt over de eisen en wensen waaraan het dient te voldoen. Want naast dat het er mooi uit moet zien mag functionaliteit ook niet ontbreken. Houd ook rekening met de beschikbare ruimte in de badkamer. Als je een kleine badkamer hebt is het van belang extra rekening te houden met de loopruimte. En vergeet niet om gelijk een mooie fonteinkraan erbij te nemen, deze kranen zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn zowel in moderne als klassieke modellen te verkrijgen. Neem eens een kijkje bij bijvoorbeeld tegeldepot.nl fonteinkranen om de laatste trends en mogelijkheden te bekijken.