Haagse strandhuisjes Kijkduin

haagse_strandhuisjes

Het was even rustig afgelopen week op mijn blog, want ik was heerlijk aan het genieten van een midweek vakantie. We verbleven in de Haagse Strandhuisjes aan de kust van Kijkduin en wat was het leuk! De strandhuisjes zijn helemaal ‘passie4wonen-proof’ met een mooie inrichting en van alle gemakken voorzien: toilet, douche, klein keukentje, twee slaapkamers en zelfs WiFi. Maar het mooiste van alles was toch wel het uitzicht vanuit het huisje, met het prachtige strand en de zee.

De eerste dagen was het weer wat minder, maar ook die dagen was het genieten in het huisje. Zittend op de bank heb je een ultiem uitzicht en kom je direct tot rust wanneer je naar de golvende zee kijkt. De laatste dagen hadden we zonnig weer en een prachtige blauwe lucht dat was natuurlijk helemaal genieten.

Voor wie zin heeft in een strandvakantie in eigen land zijn de Haagse Strandhuisjes in Kijkduin een echte aanrader! Onderstaand een impressie van het strandhuisje (nummer 19) waarin wij verbleven en het prachtige uitzicht dat we hadden. Ik ga zeker nog een keer…. 🙂

haagse_strandhuisjes-2

haagse_strandhuisjes-3

haagse_strandhuisjes-4

haagse_strandhuisjes-7

haagse_strandhuisjes-8

haagse_strandhuisjes-9

haagse_strandhuisjes-10