Verwarmde tuinkussens voor de koele zomeravonden

nofruit_loungekussen

Hoe handig is dit! Heerlijk lang borrelen in je tuin of op je balkon wanneer de avonden wat koeler zijn? Bij nofruit kan je tegenwoordig je zelf ontworpen maatkussens voorzien van Sit & Heat: het innovatieve verwarmingssysteem wat is ingebouwd in jouw unieke kussen. Elke zitplaats heeft een eigen bedieningsknop met drie verschillende warmtegraden. Zo kan je zelf bepalen hoe warm je het wil hebben!

Nofruit, speciaal door jou

Bij nofruit ontwerp je online zelf producten voor je interieur, zij maken het op maat en bezorgen het bij je thuis. Zij helpen jou een bijzondere wereld te creëren met producten die niemand anders heeft, omdat je ze zelf hebt bedacht waardoor ze een unieke en persoonlijke waarde krijgen. Nofruit, dé plek om jouw unieke product te creëren.