Persoonlijke sfeer met Philips hue

Philips_hue_verlichting

Ken jij de Philips hue verlichting al? Philips hue is het innovatieve systeem waarmee je jouw verlichting makkelijk en snel bedient via je smartphone of tablet. Altijd en overal, waar je ook bent. Je kan spelen met een heel spectrum aan kleuren (16 miljoen!) om jouw ideale sfeer te creëren.

Van dmlights mocht ik een hue-starterskit testen. Naast de starterskit is het enige wat je nodig hebt een degelijke wifi-verbinding. De lampen passen in een standaard e27 fitting, dus dat is ideaal. Vervolgens sluit je de bridge aan, download je de app en pas je jouw verlichting aan jouw levensstijl aan.

Je kan een persoonlijke lichtinstelling maken, maar ook kiezen voor een standaard instelling:

  • Kies de instelling ‘Concentrate’ en al uw geselecteerde LED-lampen veranderen in een kleur en helderheid die u helpen geconcentreerd en alert te blijven.
  • Kies de instelling ‘Energize’ en al uw geselecteerde LED-lampen geven een helder en levendig licht dat uw energieniveau een boost geeft.
  • Kies de instelling ‘Reading’ en al uw geselecteerde lampen veranderen in een kleur wit die ideaal is om in te lezen, met precies de juiste sterkte.
  • Kies de instelling ‘Relax’ en al uw geselecteerde lampen geven een zachte, rustgevende gloed

Ook kan je de de hue-lampen als wekker gebruiken, waardoor je comfortabeler gewekt wordt dan met een traditionele wekker. Je kan de timer ook gebruiken om je lampen geleidelijk te laten doven, zodat je op een natuurlijkere wijze in slaap valt. Of laat de lampen op een bepaalde tijd ingeschakeld worden, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent naar huis, zodat je niet thuis hoeft te komen in een donker huis.

Het mooie van toegang tot je lampen via een webbrowser, is dat je niet thuis hoeft te zijn om de verlichting te bedienen. Dat betekent dat hue je huis niet alleen verlicht, maar ook bewaakt. Ook als u niet thuis bent, kunt u genieten van licht dat aan uw wensen voldoet. Met een hue-account hebt u via een webbrowser of uw app overal ter wereld toegang tot uw draadloze lampen.

Ik vind de Philips hue verlichting in ieder geval super handig!