Tuintrend 2016: de draadtrend houdt aan

tuintrend 2016 draadtrend tuin

Het kan je haast niet zijn ontgaan: de draadtrend is een hit! Waar het binnen inmiddels vol staat met dradige trolleys, opengewerkte schalen en minimalistische lampen, verhuist deze trend dit seizoen met ons mee naar buiten. Ook best praktisch trouwens, want het materiaal van veel draadmeubels is staal en dat is onderhoudsarm!

Langdradig loungen

Wie dacht dat stalen draden niet geschikt zijn om op te loungen: think again! De draadstructuren van deze stoelen zijn ervoor gemaakt de voetjes van de vloer te krijgen. Waar bij de Arper Leaf is gekozen voor een fijne kuipvorm, kreeg de Menu WM String een extra diep en breed zitvlak. De ontwerpers van de Palissade tuincollectie van HAY sloegen weer een andere weg in en gebruikten platte buizen voor de zitting. Mooie voorbeelden van design waarbij is nagedacht over de looks én het comfort.

Bekijk hier meer draadmeubels voor in de tuin.