Industriële binnenverlichting, eigentijds en stoer

industriele_binnenverlichting

Fabriekshalverlichting, kantoorlampen of windlichten van schepen. Industriële armaturen die het uitstekend doen in stoere inrichtingen waar het rauwe ervan af mag stralen. De muren hoeven niet glad gestuukt, de vloer mag van kaal beton of ruwe planken en deuren waar de verf gedeeltelijk vanaf gebladderd is, geven alleen nog maar meer charme aan het kleurenspel.

Stoere industriële verlichting is geheel in de lijn met de huidige rebellistische trend. Out of the mainstream, net even verder denkend dan het gros. Hang ze op zoals je wil, in een lijn, als groep of solitair. Een eigentijdse stoere inrichting kent geen vastomlijnde regels. Jij bent het die de lakens uitdeelt.

Grijze beton look en roestbruine retro

Met een industriële lamp haal je zonder meer een stukje bijzondere binnenverlichting in huis. Of het nu een hanglamp is van draadstaal, een retro fabriekshanglamp in een kleur bruin die aan verroest metaal doet denken of een stijlvolle pendellamp in betongrijs, je bent verzekerd van een echte eyecatcher. Waar koop je nu het beste een industriële binnenlamp? Lampenwinkels in winkelstraten die te maken hebben met een beperkt winkeloppervlak hebben vaak slechts een kleine collectie. Op een webshop als Nostalux.nl heb je een veel groter aanbod waardoor je makkelijker tot een goed keuze komt. En wil je meteen je buitenverlichting in dezelfde stijl voorzetten, dan kan dat ook.

Industriële armaturen met high tech verlichting

In de moderne industriële lampen voor huishoudelijk gebruik zitten gewone fittingen. Je kan er dus zonder problemen een gewone gloei- of spaarlamp indraaien. Voor lampen waarbij de lichtbron zelf niet direct zichtbaar is, met die oude modellen lampen is dat vaak wel het geval, zijn er ook varianten met led-lampjes. Die zijn vanzelfsprekend meteen een stuk energiezuiniger doordat je met een beduidend lager wattage een veel hogere lichtoutput hebt.